کد خبر : 940
تاریخ انتشار : جمعه 3 سپتامبر 2021 - 9:29

آموزش و طرز تهیه کیک ترش(لیمو)

کیک لیمویی زمان آماده سازی ده دقیقه زمان پخت شصت دقیقه به اندازه کافی برای ده نفر مواد تشکیل دهنده مواد لازم کیک: دو فنجان شکر. سه فنجان آرد سفید. یک قاشق غذاخوری پوست لیمو. یک قاشق غذاخوری وانیل. یک لیوان آب گازدار. یک فنجان روغن گیاهی. سه عدد تخم مرغ دو قاشق چایخوری بیکینگ

کیک لیمویی

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت شصت دقیقه
به اندازه کافی برای ده نفر

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم کیک:

  • دو فنجان شکر.
  • سه فنجان آرد سفید.
  • یک قاشق غذاخوری پوست لیمو.
  • یک قاشق غذاخوری وانیل.
  • یک لیوان آب گازدار.
  • یک فنجان روغن گیاهی.
  • سه عدد تخم مرغ
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر.

مواد لازم سس لیمو:

  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو.
  • ¼ قاشق چایخوری رنگ خوراکی زرد.
  • یک فنجان شکر خوب.
  • دو قاشق غذاخوری آب سرد.

طرز تهیه

تهیه کیک:

  • تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی آن ها را خوب مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ ها از آنچه که هست روشن تر شود.
  • وانیل ، پوست لیمو را روی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  • روغن گیاهی را به مخلوط قبلی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، سپس آب گازدار اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
  • هر دو: بیکینگ پودر و آرد سفید را روی مخلوط قبلی اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید تا آرد یکدست نشود.
  • مخلوط کیک بدست آمده را در قالب مناسب قرار داده و در فر با دمای صد و هفتاد درجه سانتیگراد به مدت چهل و پنج دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.
  • کیک لیمو را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود ، سپس سس لیمو را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه سس لیمو :

  • هر یک از موارد زیر را اضافه کنید: شکر ، آب لیمو ، آب و رنگ خوراکی زرد را در یک کاسه بریزید و با استفاده از همزن دستی همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید و سس لیمو را روی کیک بریزید بعد از اینکه شبیه سس شد.

کیک لیمو و شیر

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت سی دقیقه
به اندازه کافی برای بیست نفر

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم کیک:

  • سه چهارم فنجان شکر سفید.
  • یک چهارم فنجان آب لیمو تازه.
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین.
  • دویست گرم کره.
  • یک قاشق چایخوری وانیل.
  • سه عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال.
  • دو فنجان آرد سفید.
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • مقدار کمی نمک.
  • یک فنجان شیر

اجزای قطر:

  • یک چهارم فنجان آب.
  • یک چهارم فنجان آب لیمو.
  • سه چهارم فنجان شکر.
  • برش های لیمو.

طرز تهیه

تهیه کیک:

  • ضرب و شتم کره و شکر هم با استفاده از مخلوط کن برقی، سپس با یک اضافه کردن یک تخم مرغ و مخلوط مواد تشکیل دهنده است.
  • آب لیمو ، شیر و کمی پوست لیمو را روی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  • آرد را در یک کاسه بریزید و بیکینگ پودر ، بی کربنات و نمک را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • آرد را به تدریج به مخلوط قبلی اضافه کرده و با همزن برقی آن را خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبد و به بافتی غلیظ تبدیل شود.
  • یک قالب مخصوص کیک بیاورید ، آن را با کمی روغن نباتی چرب کنید ، کمی آرد بپاشید ، سپس مخلوط کیک به دست آمده را داخل آن قرار دهید.
  • قالب کیک را روی فر با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا پخته شود.
  • کیک لیمو و شیر را از فر خارج کرده و شربت سرد را مستقیماً روی آن قرار دهید و روی آن را با برش های لیمو داخل شربت و کمی پوست لیمو تزئین کنید.

آماده سازی قطر:

  • هر دو: شکر و آب را در قابلمه ای با اندازه مناسب بریزید ، خوب هم بزنید ، سپس روی آتش بگذارید تا بجوشد.
  • دمای آتش زیر قابلمه را کاهش دهید ، سپس: آب لیمو و برش های لیمو را روی مخلوط شکر و آب ، پس از اطمینان از جوشیدن ، اضافه کنید.
  • حذف شربت از اجاق گاز تا زمانی که آن را سرد به طور کامل و قابل استفاده است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.